Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДО ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ: ВІДБУЛИСЯ ЗМАГАННЯ СЕРЕД ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ, ПРАВООХОРОНЦІВ, РЯТУВАЛЬНИКІВ ТА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Дата: 10.09.2021 15:46
Кількість переглядів: 564

Фото без описуЗ метою відзначення в районі Дня фізичної культури і спорту та  пропаганди здорового способу життя Кам’янець-Подільською районною державною адміністрацією організовано спортивні змагання серед державних службовців, військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та територіальних підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які проходять 9 та 10 вересня.

9 вересня у спортивному залі військової частини А2641 відбувся І етап — команди змагалися у таких видах спорту як волейбол та перетягування канату.

У волейболі І місце виборола команда Кам’янець-Подільського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, ІІ місце посіла команда військової частини А2641, а ІІІ місце — за командою Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.

Фото без описуПочесною Грамотою за волю до перемоги нагороджена команда волейболістів Кам’янець-Подільського районного управління Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області.

Кращими у перетягуванні каната стали військовослужбовці, друге місце посіли рятувальники, держслужбовці зійшли на третю сходинку.

10 вересня відбувся ІІ етап змагань. Команди зустрілися на майданчику для гри у мініфутбол. Кубок переможця з мініфутболу виборола команда  Кам’янець-Подільського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, другими стали військовослужбовці військової частини А2641, третє місце — за командою Кам’янець-Подільського районного управління Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області.

Команда Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації була нагороджена відзнакою за волю до перемоги.

Грамоти призерам змагань з мініфутболу та кубок переможцям вручив голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора