Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР АНУР’ЄВ ВЗЯВ УЧАСТЬ В УРОЧИСТОСТЯХ З НАГОДИ 30-Ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 24.08.2021 18:49
Кількість переглядів: 443

Фото без описуСьогодні Україна відзначає 30-річчя Незалежності. З цієї нагоди вранці вулицями Хмельницького пройшла хода на вшанування пам’яті тих, хто впродовж століть виборював омріяну незалежність, і тих, хто пожертвував своїм життям  уже в новітню добу. Учасники ходи — а це ветерани АТО/ООС, члени сімей загиблих у російсько-українській війні, керівництво області та міста, військові, правоохоронці, громадськість — поклали квіти до пам’ятників тим, хто відвойовував нашу незалежність.

Урочистості з нагоди з нагоди 30-річчя Незалежності України відбулися на головній площі Хмельницького. У святкових заходах взяв участь голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв.

Після привітальних промов керівництва області відбувся святковий концерт, у якому взяли участь кращі оркестри та творчі колективи Хмельниччини.

Фото без описуДо уваги гостей свята було представлено містечко майстрів «Барви Хмельниччини», виставка військової та спеціалізованої техніки і озброєння, тематичні фотозони з презентацією територіальних громад області, інтерактивні локації для дітей тощо.

В рамках святкування було встановлено черговий рекорд України з розмальовування полотна фарбами розміром 2 на 5 метрів. Картина має назву «Покоління незалежної України» і у її створенні взяли участь 900 українців віком від 1 року до 30.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора