Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУВСЯ ІІ ЕТАП СПАРТАКІАДИ СЕРЕД ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ТА ПОСАДОВИХ ОСІБ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 21.08.2021 19:26
Кількість переглядів: 433

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України 21 серпня в спортивному комплексі «Поділля» відбувся другий етап всеукраїнської спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, в якому взяла участь і команда Кам’янець-Подільського району.

Команди змагалися у п’яти видах спорту — волейбол, мініфутбол, настільний теніс, шахи та шашки.

Після напруженої боротьби переможцями у змаганнях з волейболу стала команда Кам’янець-Подільського району, ІІ місце посіла команда Головного управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області, ІІІ місце — команда Старокостянтинівської міської територіальної громади.

Переможцями з мініфутболу стала команда Хмельницької обласної державної адміністрації. ІІ місце вибороли футболісти з Кам’янеччини, а на третю сходинку зійшла команда Шепетівської районної державної адміністрації.

Представниця команди Кам’янець-Подільського району також увійшла до трійки кращих у змаганнях з шашок. Головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Яніна Гевак посіла ІІ місце у цьому виді спорту.

За результатами змагань команда Кам’янець-Подільського району посіла І загальнокомандне місце серед державних адміністрації та міст обласного значення.

У вересні збірна команда Хмельниччини візьме участь у ІІІ етапі всеукраїнської спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора