Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУВСЯ ІІ ЕТАП СПАРТАКІАДИ СЕРЕД ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ТА ПОСАДОВИХ ОСІБ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 21.08.2021 19:26
Кількість переглядів: 457

Фото без описуЗ нагоди 30-ї річниці Незалежності України 21 серпня в спортивному комплексі «Поділля» відбувся другий етап всеукраїнської спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, в якому взяла участь і команда Кам’янець-Подільського району.

Команди змагалися у п’яти видах спорту — волейбол, мініфутбол, настільний теніс, шахи та шашки.

Після напруженої боротьби переможцями у змаганнях з волейболу стала команда Кам’янець-Подільського району, ІІ місце посіла команда Головного управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області, ІІІ місце — команда Старокостянтинівської міської територіальної громади.

Переможцями з мініфутболу стала команда Хмельницької обласної державної адміністрації. ІІ місце вибороли футболісти з Кам’янеччини, а на третю сходинку зійшла команда Шепетівської районної державної адміністрації.

Фото без описуПредставниця команди Кам’янець-Подільського району також увійшла до трійки кращих у змаганнях з шашок. Головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Яніна Гевак посіла ІІ місце у цьому виді спорту.

За результатами змагань команда Кам’янець-Подільського району посіла І загальнокомандне місце серед державних адміністрації та міст обласного значення.

У вересні збірна команда Хмельниччини візьме участь у ІІІ етапі всеукраїнської спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора