Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ 30-РІЧЧЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ НА КОРДОНІ МІЖ ХМЕЛЬНИЧЧИНОЮ ТА ТЕРНОПІЛЬЩИНОЮ БУЛО РОЗГОРНУТО НАЙДОВШИЙ ПРАПОР ЄДНОСТІ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ

Дата: 22.08.2021 14:51
Кількість переглядів: 561

Фото без описуЗ нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України на кордоні між Хмельницькою та Тернопільською областями розгорнуто найдовший Державний Прапор. Жовто-блакитний стяг завдовжки 3 кілометри, який розгорнули 3 тисячі людей, є символом єдності нашого народу, його віковічним прагненням свободи та істинної незалежності.

Ця подія увійшла до Книги рекордів України у номінації «Найдовший прапор Єдності Українського народу» у вигляді стрічки у кольорах Державного Прапора України.

У заході взяли участь керівники Хмельницької та Тернопільської областей, очільники міст та територіальних громад, представники депутатських корпусів обласних рад. Участь в святковому заході взяв і голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв.

Фото без описуЖителі громад, які взяли участь у встановленні рекорду, отримали сертифікат учасника. Дипломи Книги рекордів України вручили голові Хмельницької облдержадміністрації Сергію Гамалію, голові Тернопільської облдержадміністрації Володимиру Трушу, голові Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександру Анур’єву та головам територіальних громад.

Окрім того, в рамках заходу відбулася акція «Заплетемо Україну разом». Згідно з умовами, кожен бажаючий мав написати на синьо-жовтій стрічці своє побажання для нашої країни та прикріпити її на встановленому стенді. В результаті спільними зусиллями з таких стрічок була утворена карта України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора