Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПИТАННЯ ЗАПОБІГАННЯ ПОШИРЕННЮ COVID-19 ТА ВАКЦИНАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ ОБГОВОРИЛИ НА НАРАДІ, ЩО ВІДБУЛАСЯ В РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 12.08.2021 17:13
Кількість переглядів: 411

Фото без опису12 серпня в приміщенні Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації відбулася нарада з питань галузі охорони здоров’я.

В нараді взяли участь голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв, його заступник Юрій Завальнюк, директор Департаменту охорони здоров’я Хмельницької обласної державної адміністрації Олександр Завроцький, директори Центрів первинної медико-санітарної допомоги в громадах та  голови територіальних громад району.

Впродовж засідання учасники наради обговорили  питання запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території району,  здійснення імунізації населення проти COVID-19 та  інші проблемні питання медичної  галузі.

Фото без описуЯк зазначив Олександр Завроцький, ситуація із захворюваністю на COVID-19 в області залишається складною. І враховуючи  поширення територією країни нового штаму «Дельта»,  говорити про покращення не доводиться. Тому єдиний спосіб захисту  від COVID-19 та вироблення колективного імунітету — це вакцинація.

— Сьогодні в Хмельницькій області вакциновано 207 тисяч осіб. Проте бачимо, що останнім часом темпи поширення захворюваності невпинно зростають, тому необхідно активізувати просвітницьку роботу з населенням та організувати або відкоригувати роботу мобільних бригад з імунізації так, щоб охопити якомога більшу кількість тих, хто хоче отримати щеплення, — наголосив директор обласного Департаменту охорони здоров’я.

В свою чергу, представники органів місцевого самоврядування поділилися своїми напрацюваннями в сфері охорони здоров’я та проблемами, з якими доводиться стикатися закладам медичної галузі, що перебувають у їхньому віданні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора