Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ: ПРО ПРОЄКТ, ЯКИЙ ДАЄ МОЖЛИВІСТЬ ВЕТЕРАНАМ ТА ВЕТЕРАНКАМ ОТРИМАТИ 400 ЄВРО НА НАВЧАННЯ

Дата: 19.07.2021 15:54
Кількість переглядів: 282

Хочеш змінити свою сферу діяльності? Мрієш про кар’єрний розвиток і гідну заробітну плату?  Реєструйся у проєкті «Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та  членів їхніх сімей».

        

Проєкт складається з таких етапів:

(вносяться дані ПІБ, стать, дата народження, фактична адреса роживання, контактний телефон, електронна пошта, чи є  учасником АТО, чи є документ, що підтверджує статус учасника бойових дій на сході України).

  • проходження 2-денного тренінгу з адаптації військового досвіду до цивільної кар’єри.
  • підготовка та захист проєктної заявки для отримання гранту до 400 євро.
  • проходження навчання.
  • консультації спеціалістів щодо кар’єрного розвитку.

 

Пріоритет надається заявникам, які наразі не мають постійного місця роботи,  мають низьку заробітну плату, часткову зайнятість, самі виховують дітей, утримують багатодітні родини або мають группу інвалідності.

Гранд надається винятково у формі оплати узгоджених навчальних курсів та не передбачає  грошових виплат учасникам. Проєкт співпрацює з усіма навчальними закладами України, які мають відповідну реєстрацію підприємницької діяльності. Відбір учасників відбувається на конкурсній основі відповідно до проєктних критеріїв – подання заявки не гарантує участь у проєкті. Відібраним учасникам проєкту зателефонують  співробітники МОМ або представники виконавчого партнера МОМ (неурядової організації) впродовж місяця після заповнення заявки.

Ветерани, які  брали участь в пілотному  проєкті МОМ із реінтеграції ветеранів у 2019-2020 рр та вже отримували грант на оплату курсів до  400 євро, не можуть претендувати на повторне отримання такого гранту.

Проєкт реалізується Центр зайнятості Вільних людей, Воїну - гідна праця за підтримки IOM Ukraine та Європейського Союзу.

Відділ інформаційної роботи

Хмельницького обласного центру зайнятості:

пров. Шевченка,10, м.Хмельницький,

тел: +38(0382) 65-74-18, +38(0382)76-46-42, khm-ocz@kmocz.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора