Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

МОЛОДЬ НА РИНКУ ПРАЦІ

Дата: 25.06.2021 08:13
Кількість переглядів: 290

Фото без описуОдним із головних завдань Хмельницької обласної служби зайнятості є допомога молоді свідомо та виважено обрати професію, реалізувати свій фаховий потенціал. Ми пропонуємо послуги з працевлаштування, професійної орієнтації, професійного навчання, організації громадських та інших робіт тимчасового характеру тощо.

Так у січні-червні 2021 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися майже 16 тис. осіб з числа молоді віком до 35 років, з них – 9 тис. мали статус безробітного, отримали роботу – близько 3 тис. осіб. Під потреби роботодавців на громадські роботи було направлено 402 особи та 512 – проходили професійне навчання. 

Особлива роль відводиться профорієнтаційній роботі. Фахівці з профорієнтації пропагують онлайн платформи з профорієнтації та розвитку кар’єри на сайті державної служби зайнятості, дають поради як підготуватися до співбесіди з роботодавцем, написати «ідеальне» резюме, побудувати кар’єрний план. Крім того, будь-хто може пройти онлайн-курси на платформах: «Career Hub», «Prometheus», «Coursera», «Освітній портал», «Дія.Цифрова освіта» для отримання додаткових знань та компетенцій. Протягом січня-червня поточного року профорієнтаційні послуги отримали майже 8 тис. з числа безробітної молоді та близько 8 тис. - молодь, яка навчається.

Тож, бажаємо усім молодим людям бути активними, здобувати знання, наполегливо працювати над собою та будувати великі плани на майбутнє. Хай ваші мрії втілюються в реальність, життя буде радувати і дивувати, а будь-яка перешкода робить вас тільки сильнішими!

Зі святом!

 

Відділ інформаційної роботи

Хмельницький обласний центр зайнятості

пров. Шевченка,10

м.Хмельницький, Україна, 29000

                                                          тел: +38(0382) 65-74-18 

+38(0382)76-46-42

  khm-ocz@kmocz.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора