Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЕРГІЙ ГАМАЛІЙ ПРОІНСПЕКТУВАВ ХІД РЕМОНТНИХ РОБІТ НА СТАДІОНІ ІМ.Г.А.ТОНКОЧЄЄВА

Дата: 29.06.2021 16:47
Кількість переглядів: 333

Фото без опису29 червня голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій відвідав Кам’янець-Подільський і проінспектував хід ремонтних робіт на міському стадіоні імені Г.А. Тонкочєєва. До складу робочої групи, яка працювала на об’єкті, увійшов також голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв.

Реконструкція стадіону відбувається в рамках Програми Президента України «Велике будівництво». На об’єкті тривають роботи з облаштування автоматичної системи поливу, газонного покриття футбольного поля та бігових доріжок і демонтажу трибун.  В планах —  влаштування секторів для метання диска та молота, штовхання ядра, стрибків у довжину і потрійного стрибка, для метання списа, стрибків з жердиною  і стрибків у висоту.

Під час робочої зустрічі також обговорили можливість облаштування на території стадіону волейбольного та баскетбольного майданчиків.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора