Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

РАЗОМ — НА ЗАХИСТІ ОСНОВНОГО ЗАКОНУ

Дата: 25.06.2021 17:13
Кількість переглядів: 313

Спортивні змагання, в яких взяли участь державні службовці Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації, військовослужбовці Кам’янець-Подільського військового гарнізону, рятувальники Кам’янець-Подільського районного управління Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області та правоохоронці Кам’янець-Подільського районного управління поліції, були присвячені Дню Конституції України. Ці спортивні перегони проходили під гаслом «Разом — на захисті Основного Закону України».

Учасники змагалися у п’яти видах спорту — плаванні, підтягуванні на перекладині, гирьовому спорті, бігу на 100 м і 1000 м.

За результатами змагань правоохоронці посіли перші місця в штовханні гирі та бігу на 1000 м, військовослужбовці стали першими в підтягуванні та бігу на 100 м, а рятувальники здобули перемогу в плаванні.

Представники районної державної адміністрації стали першими в плаванні та гирьовому спорті у віковій категорії 35+.

Дякуємо  Подільському державному університету за допомогу в проведенні змагань.

Окрема подяка відпочинковому комплексу Patyson Beach Club, комплексу відкритих басейнів у Кам’янці-Подільському, площа якого в 4500 квадратних метрів дозволила провести заплив на 200 метрів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора