Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР АНУР’ЄВ ВІДВІДАВ ПАТ "ГІПСОВИК"

Дата: 23.06.2021 15:09
Кількість переглядів: 552

Фото без опису22 червня голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв побував з робочим візитом на ПАТ «Гіпсовик».

Олександр Вячеславович ознайомився із роботою підприємства та поспілкувався із головою правління  Володимиром Постовим.

Сьогодні Кам'янець-Подільське ПАТ “ГІПСОВИК” є одним із лідерів виробництва гіпсових в'яжучих матеріалів та одним із основних бюджетоутворюючих підприємств Хмельницької області.

Підприємство представляє великий асортимент продукції, який завдяки якісним показникам впевнено займає одну з провідних позицій на ринку будівельних матеріалів на території України та за її межами. Асортимент продукції «Гіпсовика» налічує понад два десятки пунктів — добриво кальцієво-сірчане, магнієво-сульфатно-кальцієва добавка, добриво вапняне з підвищеним вмістом мікроелементів, мука вапнякова для комбікормів, гіпсовий щебінь, гіпс будівельний тощо.

Завдяки встановленню на підприємстві сучасного інноваційного обладнання на «Гіпсовику» налагоджено виробництво такого необхідного у  будівництві доріг продукту, як мінеральний порошок, інших сухих будівельних сумішей. Окрім того, на підприємстві встановлено дороговартісні фільтри в гіпсовий цех.

ПАТ «Гіпсовик» володіє довгостроковими ліцензіями на розробку гіпсового, кременевого, доломітового і вапнякового родовищ та співпрацює з такими країнами як Молдова, Білорусь, Румунія, таким чином виводячи український продукт на новий, міжнародний, рівень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора