Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ВИСТАВЦІ AGRO WORLD UZBEKISTAN

Дата: 11.06.2021 15:30
Кількість переглядів: 387

Фото без опису15-17 червня в м.Ташкент відбудеться найважливіший захід для аграрної галузі Узбекистану та сусідніх держав — міжнародна виставка «Agro World Uzbekistan».

«Agro World Uzbekistan» - ефективний майданчик для демонстрації продукції і послуг із значною кількістю фахівців, підприємств агропромислового комплексу Узбекистану. Відвідувачі виставки представляють агрохолдинги, фермерські господарства, переробні виробництва, тваринницькі ферми, зернові компанії  тощо (84% відвідувачів виставки — особи, що впливають на прийняття рішень про закупівлю).

На «Agro World Uzbekistan» традиційно прибувають численні делегації для пошуку партнерів із південних областей Казахстану, Киргизстану та Таджикистану.

Враховуючи політику керівництва Республіки Узбекистан, спрямовану на розвиток сільського господарства (птахівництва, тваринництва, агрономії, оновлення парку сільськогосподарської техніки, впровадження сучасних технологій), узбецька сторона очікує на активну присутність українських компаній у цьому заході для встановлення прямих контактів з узбецькими аграріями.

Оскільки Хмельницька область має великі перспективи розширення своєї присутності на узбецькому ринку, просимо компанії, які спеціалізуються на виробництві та продажу сучасної сільськогосподарської техніки та запасних частин, обладнання, технологій і матеріалів для рослинництва, тваринництва, птахівництва, ветеринарії, переробки, транспортування та зберігання сільськогосподарської продукції, розглянути можливість взяти участь у виставці.

Під час заходу також передбачаються також робочі зустрічі із керівництвом Міністерства сільського господарства  Республіки Узбекистан, хокімами областей з питання поглиблення співробітництва у аграрній сфері та Головою ТПП Республіки Узбекистан.

З метою створення максимально сприятливих умов для участі українських аграріїв у заході Посольство досягло домовленості з організаторами заходу про створення в центральному павільйоні окремого стенду «Україна», а для українських компаній передбачені значні знижки (50% на реєстраційний внесок — 30% на виставкові стенди).

Організаційними питаннями щодо організації українського стенду займається директор компанії «Агролідер» Наталія Рудич (+38096-24-89-215).

Посольство готове надавати відповідне політико-дипломатичне сприяння делегації Хмельницької області у пошуку на узбецькому ринку надійних партнерів для нарощування обсягів експорту української продукції до Республіки Узбекистан та інших організаційних питаннях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора