Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З ПОЧАТКУ РОКУ ПРАЦЕВЛАШТОВАНО 178 ОСІБ У СФЕРІ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Дата: 11.06.2021 11:09
Кількість переглядів: 373

Хмельниччина є одним із потужних осередків легкої промисловості України. В області функціонують понад 400 підприємств, що виготовляють різні види текстильного і трикотажного одягу, взуття, домашній текстиль, інші вироби.

Активна співпраця підприємств із Хмельницькою обласною службою зайнятості сприяє укомплектуванню вільних робочих місць. Так протягом січня-травня 2021 року 178 безробітних були працевлаштовані на підприємства легкої промисловості. До прикладу, на замовлення ТОВ «Т-Стиль» було укомплектовано 93 робочих місця за професіями швачка, в’язальник трикотажних виробів та полотна, оператор швацького устаткування. На ТОВ «Карат», ТОВ «Швейна Фабрика Аржен», ТОВ «Взутекс», ПП «Укршелтер» працевлаштовано 46 безробітних осіб.

«Сьогодні обласна служба зайнятості пропонує безробітним більше 130   вакансій в цій галузі. Роботодавці шукають працівників для пошиття одягу, кравців, закрійників, в’язальників, ткачів, складальників верху взуття та інших. Окрім того, ми пропонуємо безробітним пройти професійне навчання за затребуваними професіями у легкій промисловості, в т.ч. шляхом стажування безпосередньо на підприємствах області, - інформує директор Хмельницького обласного центру зайнятості Сергій Черешня. -  Цьогоріч такою можливістю скористалася 51 особа. Навчання здійснювалось за професіями: швачка, кравець, закрійник, модельєр-конструктор, оператор швацького устаткування, технолог».

Напередодні професійного свята бажаємо всім працівникам легкої промисловості успіхів в роботі та процвітання.

Відділ інформаційної роботи

Хмельницький обласний центр зайнятості

пров. Шевченка,10

м.Хмельницький, Україна, 29000

                                                                                                            тел: +38(0382) 65-74-18 

+38(0382)76-46-42

khm-ocz@kmocz.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора