Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

МАЙЖЕ 63% ВАКАНСІЙ, НАДАНИХ В СЛУЖБУ ЗАЙНЯТОСТІ, — РОБІТНИЧІ ПРОФЕСІЇ

Дата: 08.06.2021 16:08
Кількість переглядів: 254

З початку року понад 3 тис. роботодавців поінформували службу зайнятості про потребу у кваліфікованих працівниках в області. В базі даних Хмельницької обласної служби зайнятості налічувалось 14,6 тис. вакансій.

Стійким попитом продовжують користуватися професії сфери сільськогосподарського, лісового та рибного господарств, торгівлі та послуг, переробної промисливості, транспорту. Затребувані менеджери (управителі) в усіх сферах економічної діяльності, бухгалтери, спеціалісти державної служби, та середній медичний персонал. Крім того, існує потреба в робітниках найпростіших професій — підсобні робітники, прибиральники, укладальники-пакувальники, вантажники та інші.

У січні-травні за сприяння обласної служби зайнятості кількість працевлаштованих осіб становила  9,2 тис. осіб, в тому числі 6,8 тис. зареєстрованих безробітних. Крім того, 1,7 тис. осіб було залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру. За направленням центрів зайнятості 1,9 тис. осіб проходили професійне навчання.

Станом на 1 червня 2020 року кількість зареєстрованих безробітних становила 14,2  тис.осіб, в тому числі 368 військовослужбовців - учасників АТО (ООС), 49 осіб з числа внутрішньо переміщених. Актуальними були 2,1 тис. вакансій, на одну вакансію претендували 7 безробітних.

Відділ інформаційної роботи

Хмельницький обласний центр зайнятості

пров. Шевченка,10

м.Хмельницький, Україна, 29000

                                                                                                          тел: +38(0382) 65-74-18 

+38(0382)76-46-42

khm-ocz@kmocz.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора