Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР АНУР’ЄВ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВІДКРИТТІ СТАДІОНУ "ТОВТРИ" — ЦЕНТРАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО ОБ’ЄКТА ЧЕМЕРОВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 07.06.2021 09:32
Кількість переглядів: 319

Фото без опису5 червня голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв взяв участь у відкритті стадіону «Товтри» — центрального спортивного об’єкта Чемеровецької громади.  

Розділили із громадою радість свята голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій та його заступник Сергій Ткачук, заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко, депутати Володимир Ватрас, Олександр Герега, Юрій Заславський, Олена Копанчук та Сергій Мандзій, директор Департаменту розвитку громад, капітального будівництва та ЖКГ ОДА Віра Бригадир.

Будівництво стадіону було започатковане  ще 2001 року. І ось цьогоріч завдяки включенню до Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» об’єкт здано в експлуатацію.

Стадіон «Товтри» розрахований на 1900 місць. Футбольне поле облаштоване системою автоматичного поливу, бігові доріжки зі штучним покриттям виконані відповідно до сучасних вимог. Окрім футбольного, також передбачений багатофункціональний майданчик з прорезиненим покриттям для гри в баскетбол, волейбол, теніс, міні футбольне поле зі штучним покриттям, майданчик із сучасними вуличними тренажерами. Крім того тут обладнано роздягальні для двох команд з душовими кімнатами. Прилегла територія облаштована бруківкою та зеленими насадженнями.

Загалом з державного бюджету на реконструкцію витрачено 29,9 мільйона гривень, з них 19,1 мільйона гривень  – це кошти державного фонду регіонального розвитку. Ще майже 3 мільйони гривень профінансував місцевий бюджет.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора