Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

5 ЧЕРВНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА

Дата: 05.06.2021 09:17
Кількість переглядів: 305

Фото без описуВсесвітній день охорони навколишнього середовища, який щорічно відзначається 5 червня, покликаний  привернути увагу світової громадськості до екологічних проблем і сприяти активній діяльності світового співтовариства щодо збереження балансу в природі та навколишньому середовищі.

Сьогодні екологічні проблеми стоять у ряді найважливіших і визначають рівень благополуччя всієї світової цивілізації й, зокрема, України.

Різка зміна клімату, танення льодовиків, зникнення окремих видів флори і фауни, глобальне потепління, погіршення якості повітря та катастрофічна нестача питної води — це лише неповний перелік тих викликів, перед якими стоїть людство.

На початку ХХ століття світова спільнота чітко усвідомила, що іншої планети в нас немає,  тому маємо зберегти Землю для себе, своїх дітей та онуків. І це завдання не лише для громадських чи державних організацій, владних структур або представників вищих ешелонів влади. Кожна людина має поставити перед собою мету — робити все від неї залежне, щоб зберігати  довкілля чистим.

    Тож будьмо відповідальними перед майбутнім!  Зробімо охорону наших природних багатств своїм життєвим кредо!

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора