Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ХМЕЛЬНИЧЧИНА ВХОДИТЬ У ТОП-5 РЕГІОНІВ ПО ЗАЛУЧЕННЮ ІНВЕСТИЦІЙ ВІД ПРИВАТИЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА У ТРАВНІ

Дата: 03.06.2021 08:51
Кількість переглядів: 315

Фото без описуПриватизація 283 об’єктів державної власності у травні має забезпечити надходження до бюджету коштів у сумі близько 500 мільйонів гривень. Про це інформує Фонд держмайна України.

Минулого місяця в усіх без винятку регіонах нам вдалося залучити інвесторів для об’єктів, які ще дотепер вважалися державними. В одних областях на аукціони виставлялися масштабні підприємства, як от Дунаєвецький хлібокомбінат на Хмельниччині, в інших – велика кількість нерухомості, яка вже давно потребувала додаткових інвестицій. Тож бізнес отримав чимало пропозицій, які дуже часто не залишалися поза його увагою.

За результатами торгів, що відбулися у травні, найбільше коштів до бюджету повинно надійти від приватизації об’єктів на Хмельниччині – 228 мільйонів гривень. Крім цього, ефективним попередній місяць видався для Черкащини, Полтавщини, Львівщини і Києва.

В той же час, червень обіцяє бути не менш насиченим. Цього місяця усі шанси потрапити на першу сходинку нашого рейтингу – в Одеси. Адже там виставлено на приватизацію одразу декілька перспективних об’єктів, зокрема Південну виправну колонію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора