Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДІТЯМ — ПРО БЕЗПЕКУ: РЯТУВАЛЬНИКИ ТА ВІЙСЬКОВІ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ВІДЗНАЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 02.06.2021 10:52
Кількість переглядів: 395

Фото без описуОднією із найголовніших складових щасливого дитинства є безпека. І відзначення Міжнародного дня захисту дітей — це ще один привід нагадати дорослим про те, наскільки вразливими та беззахисними є наші діти і як вони потребують турботи й піклування.

З метою роз’яснення та популяризації серед підростаючого покоління правил безпечної поведінки голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв, начальник Кам’янець-Подільського районного управління Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Віталій Мельник та командир 143-го Центру розмінування м.Кам’янець-Подільський Володимир Родіков організували для дітей свято на площі Вірменський ринок.

Рятувальники та військовослужбовці облаштували на площі своєрідні тематичні локації, на яких діти мали нагоду ознайомитися із роботою кінологічної служби, подивитися на аварійно-рятувальне та пожежно-рятувальне обладнання й посидіти за кермом пожежного автомобіля.

У цікавій і невимушеній атмосфері рятувальники нагадали діткам про правила безпечної поведінки, а на завершення святкування аніматори провели для них веселі конкурси та ігри.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора