Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

РОЗПОЧАЛИСЯ НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ З РЕЗЕРВІСТАМИ Й ПРИПИСНИМ СКЛАДОМ ПІДРОЗДІЛІВ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ

Дата: 31.05.2021 11:42
Кількість переглядів: 1077

Сьогодні, 31 травня, на базі Кам’янець-Подільського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки розпочалися навчальні збори з резервістами й приписним складом підрозділів територіальної оборони.

Кам’янець-Подільську районну державну адміністрацію на відкритті зборів представляли перший заступник голови адміністрації Петро Мосендз і заступник голови Юрій Завальнюк.

— З кожним днем керівництвом держави та командуванням Збройних Сил України приділяється все більше уваги питанню територіальної оборони. Останні події в державі показують, що територіальна оборона в майбутньому буде відігравати одну з ключових позицій у питанні оборони держави, її суверенітету й територіальної цілісності. Від імені голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергія Гамалія та за дорученням голови районної державної адміністрації Олександра Анур’єва бажаю вам успішно пройти навчальний курс зборів, набути нових умінь і навичок. Успіхів вам, міцного здоров'я та мирного неба. Слава Україні! — звернувся до присутніх на зборах перший заступник голови районної державної адміністрації Петро Мосендз.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора