Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

КЕРІВНИЦТВО РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВІДВІДАЛО ДУНАЄВЕЧЧИНУ

Дата: 31.05.2021 08:59
Кількість переглядів: 324

Днями  голова районної державної адміністрації Олександр Анур’єв, перший заступник голови Петро Мосендз та заступник Юрій Завальнюк з робочим візитом відвідали Дунаєвеччину — Маківську, Дунаєвецьку та Новодунаєвецьку громади.

На порядок денний зустрічей були винесені питання діяльності та подальшого розвитку соціально-економічної  сфери, зокрема освіти,  культури й охорони здоров’я, та діяльності територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. Особливу увагу під час спілкування посадовці звернули на напрямки оптимізації закладів освіти та медицини, а також на забезпечення шкіл у громадах шкільними автобусами.

В рамках робочого візиту в Новодунаєвецькій селищній раді відбулася зустріч керівництва адміністрації з підприємцями, які провадять діяльність на території громади.

Перебуваючи в Дунаївцях, представники районної влади відвідали приймальне відділення Дунаєвецької районної лікарні, що було реконструйоване та переоснащене в рамках Програми Президента України «Велике будівництво», та оцінили стан готовності об’єкта до прийому пацієнтів.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора