Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЙОГО ЗАСТУПНИКИ ПЕРЕБУВАЛИ ІЗ РОБОЧИМ ВІЗИТОМ НА ЧЕМЕРОВЕЧЧИНІ

Дата: 21.05.2021 16:05
Кількість переглядів: 401

Фото без опису20 травня голова районної державної адміністрації Олександр Анур’єв, його перший заступник Петро Мосендз та заступник Юрій Завальнюк перебували з робочим візитом у Чемеровецькій, Гуківській та Закупненській територіальних громадах.

Питання, які піднімалися під час робочих зустрічей, стосувалися діяльності та подальшого розвитку соціально-економічної  сфери, зокрема освіти,  культури й охорони здоров’я, та діяльності територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади — правоохоронних органів і місцевих підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Обговорювали учасники зустрічей і питання ремонту доріг місцевого значення. Акцентували увагу й на перспективних спільних проектах, наголошуючи на тому, що якісний розвиток територій можливий лише за умови злагодженої дієвої співпраці. Під час робочих зустрічей також піднімалося питання функціонування комунального лісогосподарського підприємства.

У ході робочої зустрічі керівництво адміністрації оглянуло стадіон в смт Чемерівці, який був реконструйований в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво»,  та перебіг робіт з будівництва Центру безпеки Гуківської громади. Офіційне відкриття цих об’єктів заплановане на 2 червня та 10 червня відповідно.


Фото без опису

      Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора