Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР АНУР’ЄВ ПРОВІВ РОБОЧУ ЗУСТРІЧ ІЗ РЯТУВАЛЬНИКАМИ

Дата: 18.05.2021 15:39
Кількість переглядів: 472

Фото без описуОскільки з настанням купального сезону значно зростає вірогідність нещасних випадків на воді, в області проводяться заходи щодо їх попередження.

18 травня голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв зустрівся із начальником Кам’янець-Подільського міськрайонного відділу Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Віталієм Мельником та фахівцем організації реагування на надзвичайні ситуації та цивільного захисту 2 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Сергієм Петрушевським.  Робоча зустріч була присвячена обговоренню  плану заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах району в літній період.

За результатами зустрічі окреслено напрямки роботи та намічено заходи  щодо попередження нещасних випадків на воді. Зокрема, учасники зустрічі обговорили  вимоги  до місць розташування масового відпочинку людей. Серед обов’язкових вимог — наявність паспорта підводної частини  акваторії пляжу, акту водолазного обстеження дна акваторії пляжу, карти виміру глибин дна, акту про усунення небезпечних для купання предметів з дна акваторії, угод з атестованими аварійно-рятувальними службами на аварійно-рятувальне обслуговування місць масового відпочинку людей. Обов’язковою також є наявність рятувальних постів, графіків чергування рятувальників  на них, засобів оповіщення для доведення необхідної інформації та роз’яснення правил поводження на воді.

Окрім того, рятувальниками проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо правил поведінки на воді, способів рятування на воді та надання першої допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора