Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР АНУР’ЄВ УЗЯВ УЧАСТЬ У ВІДЗНАЧЕННІ ДНЯ МІСТА

Дата: 15.05.2021 23:46
Кількість переглядів: 388

Фото без описуВ атмосфері дружби та єднання відзначили кам’янчани день народження рідного міста.

Долучився до урочистостей з цієї нагоди і керівний склад Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації. Голова райдержадміністрації Олександр Анур’єв та заступник голови Юрій Завальнюк в рамках офіційного візиту привітали з Днем міста голову Кам’янця-Подільського Михайла Посітка.

Після звершення спільної міжконфесійної молитви за мир, процвітання та Боже благословення для міста офіційні делегації, що прибули на святкування, та творчі колективи міста святковою ходою вирушили до площі Польський ринок. Саме там відбулося урочисте відкриття свята «Кам’янець — місто мрій».

Відкрив святкове  дійство Кам’янець-Подільський міський голова Михайло Посітко. Кам’янчан і гостей  зі сцени біля Ратуші  привітали  депутат Верховної Ради України Ігор Марчук, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій, голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк, голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко та інші представники офіційних делегацій.

Привітав усіх із Днем міста й голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв. Олександр Вячеславович побажав Кам’янцю-Подільському подальшого розвитку та процвітання, а його жителям — добра й благополуччя. Він також від душі подякував усім тим людям, які творили й творять історію міста, оберігають і примножують його красу, боронять мир на нашій землі.

Продовжилися урочистості святковим концертом за участю дитячих творчих колективів міста та колективів міського Будинку культури.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора