Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В ЕПІЦЕНТРІ СЬОГОДНІШНІХ ПОДІЙ — АРХІВНА СПРАВА ТА ДІЛОВОДСТВО

Дата: 13.05.2021 16:31
Кількість переглядів: 484

Фото без опису13 травня в Кам’янець-Подільському районі працювала виїзна робоча група Державного архіву Хмельницької області на чолі з його директором Катериною Бурдуваліс.

В рамках візиту відбулася робоча зустріч пані Катерини з  головою Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександром Анур’євим. Під час спілкування обговорили питання розвитку архівної справи та діловодства, зміцнення кадрового потенціалу в архівних установах району та процес діджиталізації.

В той же час на базі районної державної адміністрації під головуванням заступника директора Державного архіву області – начальника відділу організаційно-аналітичної роботи Марії Коваленко відбулося виїзне засідання експертно-перевірної комісії обласного Держархіву.

На розгляд комісії були винесені питання, що стосувалися аналізу роботи архівного відділу Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації та подання документів до Державного архіву; стану впорядкування та приймання на державне Фото без описузберігання документів до архівного відділу районної державної адміністрації; розгляду документів, поданих на експертно-перевірну комісію.

Під час другої частини робочого візиту для спеціалістів органів державної влади, установ і організацій, що відповідають за діловодство та архівну справу, було проведено семінар, в якому взяв участь і заступник голови районної державної адміністрації Юрій Завальнюк.

Під час заходу директор Державного архіву Хмельницької області Катерина Бурдуваліс ознайомила учасників семінару із нормативно-правовим, науково-методичним та інформаційним забезпеченням розвитку архівної справи та діловодства в установах, організаціях і підприємствах різних форм власності Кам’янець-Подільського району.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора