Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР АНУР’ЄВ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ, ОРГАНІЗОВАНІЙ В РАМКАХ ПРЕС-ТУРУ НА ДУНАЄВЕЦЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ

Дата: 26.04.2021 14:46
Кількість переглядів: 493

Фото без опису7 травня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу ДП „Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів“, що знаходиться в смт Дунаївці. Це підприємство стане першим об’єктом у рамках приватизації низки державних комбінатів хлібопродуктів.

23 квітня в рамках підготовки до приватизації Фондом державного майна України було організовано прес-тур на об’єкт.

Спілкуючись із представниками ЗМІ, директор Департаменту приватизації Фонду держмайна Владислав Данилішин відзначив, що приватизація комбінату є взаємовигідною, адже це зумовить наповнення державної скарбниці, пожвавлення економічної активності та інвестиції для регіону, створення нових робочих місць для населення.

Фото без описуСвоєю точкою зору з цього приводу поділився із журналістами і голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв. Він відзначив, що обласна державна адміністрація та районна державна адміністрація також візьмуть активну участь у пошуку інвесторів. На думку Олександра Вячеславовича, важливим критерієм для потенційного інвестора є наявність великого земельного банку, що дасть змогу завантажити діючі потужності комбінату на повну. Це дозволить в майбутньому створювати продукцію з високою доданою вартістю та забезпечити збільшення кількості робочих місць.

Фото без опису Фото без опису

 

Для довідки: державне підприємство «Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів» складається з будівель та споруд загальною площею 79,8  тисяч квадратних метрів, серед яких: адмінбудинок з їдальнею, пекарні, елеватори, млинзавод, лабораторія, склади, цехи, гаражі, інші господарські будівлі. До нерухомого майна також належать 7 земельних ділянок загальною площею 36,8543 га.

Наявне технологічне обладнання, а також необхідні комунікації — водопостачання, електропостачання, каналізація, під'їзні шляхи.

Підприємство займається виробництвом продуктів борошномельно-круп’яної промисловості та кормів для тварин, оптовою торгівлею зерном, необробленим тютюном, насінням, кормами для тварин тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора