Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА КАМ’ЯНЕЧЧИНІ ПРОДОВЖЕНО ДІЮ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ. ОДНАК З 19 КВІТНЯ БУДЕ ВІДНОВЛЕНЕ ТРАНСПОРТНЕ СПОЛУЧЕННЯ

Дата: 16.04.2021 16:21
Кількість переглядів: 588

Фото без описуСитуація з захворюваністю в Хмельницькій області залишається напруженою. Відповідно до рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС, Хмельниччина і надалі перебуває у “червоній зоні” епідемічної небезпеки.

Відповідно до рішення комісії з питань ТЕБ та НС райдержадміністрації, що відбулося сьогодні, 16 квітня, в Кам’янець-Подільському районі продовжено дію карантинних обмежень, зокрема заборонено прийом відвідувачів у закладах, що провадять  розважальну діяльність (в тому числі атракціони та тематичні парки), організацію інших видів відпочинку та розваг.

Але разом з тим, відповідно до Протоколу №6 засідання комісії з питань ТЕБ та НС райдержадміністрації з 19 квітня в районі  буде відновлене транспортне сполучення. Перевезення пасажирів автомобільним транспортом дозволено здійснювати лише  в межах кількості місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу. При цьому перевізник несе відповідальність за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, та здійснює контроль за використанням засобів індивідуального захисту пасажирами під час перевезення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора