Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПІДПОЛКОВНИКА СЕРГІЯ КОВАЛЯ ПОСМЕРТНО НАГОРОДЖЕНО ОРДЕНОМ БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ІІІ СТУПЕНЯ

Дата: 14.04.2021 16:35
Кількість переглядів: 362

Фото без описуВідповідно до Указу Президента України від 7 квітня 2021 року №149/2021 «Про відзначення державними нагородами України», за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, підполковника Сергія Коваля посмертно нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Високу нагороду родині загиблого героя вручив голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій. Сергій Вячеславович висловив щирі співчуття рідним підполковника Сергія Коваля, подякував батькам за виховання сина — справжнього героя і відданого патріота своєї землі та запевнив, що його ім’я назавжди залишиться на  сторінках  української історії.

Звернувся до рідних загиблого військовослужбовця  й голова районної державної адміністрації Олександр Анур’єв.

Фото без опису— Жодні слова співчуття не повернуть Вам сина, чоловіка, батька та не зможуть полегшити біль втрати. Єдине, що ми можемо зробити, це надати Вам всебічну підтримку. Запевняю Вас, що двері мого кабінету відчинені й ви завжди можете розраховувати на допомогу з будь-яких питань, — сказав Олександр Вячеславович.

Слова підтримки родині підполковника Сергія Коваля  висловили також міський голова Михайло Посітко та заступник голови районної ради Микола Жоган.

 

Фото без опису Фото без опису

 

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора