Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

СЕРГІЙ ГАМАЛІЙ ПРЕДСТАВИВ НОВОГО ОЧІЛЬНИКА КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 10.04.2021 13:29
Кількість переглядів: 1075

Фото без описуВідповідно до розпорядження Президента України Володимира Зеленського №414/2021-рп «Про призначення О.Анур’єва головою Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Хмельницької області» сьогодні, 10 квітня, голова обласної державної адміністрації Сергій Гамалій представив новопризначеного керівника.

Вітаючи Олександра В’ячеславовича на посаді очільника району, Сергій Гамалій побажав йому терпіння, мудрості й виваженості в рішеннях, плідної роботи на благо району та його жителів.

Серед основних проблем, які наразі потребують нагальної уваги влади, Сергій Вячеславович виокремив питання залучення інвестицій, розвитку програми «Велике будівництво» та особливо питання запобігання поширенню на території району коронавірусної інфекції.

Долучився до привітань і голова районної ради Михайло Сімашкевич. Михайло Євстафійович побажав новому очільнику районної державної адміністрації високих досягнень та успіхів і висловив сподівання  на плідну співпрацю між адміністрацією й органами місцевого самоврядування, що, безсумнівно, є запорукою розвитку та добробуту громади.

Фото без описуУ свою чергу Олександр Анур’єв  подякував за надану можливість працювати в дружній команді однодумців і запевнив, що докладатиме всіх зусиль, аби виправдати довіру.

Олександр В’ячеславович відзначив, що головними завданнями, які він ставить перед собою, є налагодження дієвої співпраці й порозуміння між усіма гілками влади, а також ефективної системи державного управління в межах загальної компетенції, нового адміністративно-територіального устрою.

 

- Чітко усвідомлюю, що адміністрація, як орган виконавчої влади сьогодні знаходиться на передовій усіх державницьких процесів, тому дієву співпрацю і консолідацію зусиль усіх сторін, відповідальних за  ефективність державного управління і втілення  принципів державної політики на місцях, вважаю першим кроком на шляху до успіху та розвитку громад і територій, — резюмував Олександр Анур’єв.

Біографічна довідка:

Олександр Анур’єв народився 13 листопада 1977 року.

1995 року закінчив Кам’янець-Подільську ЗОШ №10 із золотою медаллю, 1999 р. — Національну академію прикордонних військ України (м.Хмельницький), отримавши диплом із відзнакою за спеціальністю «Службово-бойове застосування частин і підрозділів Прикордонних військ» та «Іноземна філологія».

2009 року закінчив Львівський національний університет ім.І.Франка, здобувши спеціальність «Міжнародне право».

1999-2012 роки – служба в оперативних підрозділах і підрозділах міжнародного співробітництва Західного напряму Державної прикордонної служби України, майор запасу.

2014-2020 роки — голова правління ОСББ «Лесі Українки, 42».

З кінця 2020 року і до призначення був позаштатним радником голови Хмельницької ОДА.

Одружений, разом з дружиною Тетяною Олександрівною виховують сина Владислава, 2005 року народження.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора