Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКІЙ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З ПЕРЕВІЗНИКАМИ ЩОДО ВРЕГУЛЮВАННЯ ПИТАННЯ СПЕЦПЕРЕВЕЗЕНЬ НА ЧАС ПОСИЛЕНИХ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ

Дата: 08.04.2021 16:12
Кількість переглядів: 583

Фото без описуВідповідно до рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації з 7 квітня в Кам’янець-Подільському районі посилено заходи із запобігання поширенню на території району гострої респіраторної хвороби СOVID-19. Згідно із протоколом засідання на час посилення карантинних обмежень в районі заборонено здійснення регулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом у межах району. Однак у зв’язку із вказаними обмеженнями гостро постала проблема довозу до місць роботи працівників критичної інфраструктури підприємств, установ та організацій.

Для того, щоб обговорити та напрацювати шляхи вирішення питання, 8 квітня в райдержадміністрації відбулася нарада з перевізниками, які працюють на приміських маршрутах. У зустрічі взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Ніна Фабіянська та начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури Василь Григор’єв. Долучився до спілкування й голова Кам’янець-Подільської спілки перевізників Микола Чайковський.

Тож, щоб  забезпечити довіз працівників критичної інфраструктури до місць роботи, в районі дозволено спеціальні перевезення автомобільними транспортними засобами за умови наявності в пасажирів спецперепусток або довідок (обов’язково в паперовому вигляді), у межах кількості місць для сидіння та виключно за маршрутами руху, які узгоджено з органами Національної поліції.

 

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора