Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА КАМ’ЯНЕЧЧИНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ РАЙОНУ ВІД НІМЕЦЬКО-ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Дата: 02.04.2021 11:29
Кількість переглядів: 541

Фото без описуЦієї весни минає 77 років з тих пір, як над Кам’янеччиною пролунали останні постріли, стихли гарматні залпи і нарешті настала мирна тиша. І хоч пройшло ще не одне десятиліття, допоки життя людей увійшло в звичне русло, початок квітня 1944 року назавжди залишився в історії нашого краю як перші дні миру, відносного спокою та радості, гіркої від болю втрат.

Вісім десятиліть, що минули з тієї пори, не стерли з людської пам’яті ні окупаційних жахів, ні розпачу від отриманих похоронок, ні днів і ночей, проведених у страху та відчаї. Глибокі шрами війни ще довго болітимуть і людям, і землі.

З нагоди відзначення Дня визволення Кам’янець-Подільського району від німецько-фашистських загарбників керівництво району,  начальники та спеціалісти структурних підрозділів районної ради й райдержадміністрації поклали квіти до меморіального комплексу загиблим воїнам, що в с.Довжок, вшанувавши пам’ять полеглих під час Другої світової війни.  

Дякуємо вам, відомі та невідомі Герої, за вісім десятиліть миру й спокою та за безцінні уроки мужності. Вічна пам’ять і вічна шана…

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора