Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПУБЛІЧНЕ_УТВЕРДЖЕННЯ: ВІДОМІ ЛЮДИ ПІДТРИМУЮТЬ КАМПАНІЮ ДЕКЛАРУВАННЯ ДОХОДІВ ГРОМАДЯН

Дата: 31.03.2021 11:33
Кількість переглядів: 493

Нещодавно до кампанії декларування доходів, отриманих у 2020 році, долучився Український футболіст, трьох разовий чемпіон і срібний призер літніх Параолімпійських  ігор, чемпіон Європи та світу, заслужений майстер спорту України та  Почесний громадянин міста Кам’янець-Подільського Віталій Трушев, який завітав до Центру обслуговування платників Кам’янець-Подільської ДПІ .

«Звітувати про свої доходи та своєчасно сплачувати податки – це конституційний обов’язок кожного громадянина, який хоче і прагне жити у заможній країні, де належним чином фінансуються медичні установи, освітні заклади, будуються дороги, виділяється достатня кількість коштів на оздоровлення дітей і пенсійне забезпечення. Адже, від того, наскільки сумлінно ми будемо ставитись до нашої країни, повністю залежить забезпечення соціальної сфери держави, її майбутнє,» – зазначив Віталій Трушев.

Декларуючи доходи і сплачуючи податки, громадяни приносять користь рідному місту. Декларування своїх доходів та вчасна сплата податків є своєрідним джерелом позитивної самооцінки, чітким усвідомленням того, що ти успішна людина і вчиняєш як чесний, добропорядний громадянин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора