Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ ПО ВИЗНАЧЕННЮ ПІДПРИЄМСТВА (ОРГАНІЗАЦІЇ) ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ ФУНКЦІЙ РОБОЧОГО ОРГАНУ З ПІДГОТОВКИ ТА ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСІВ ЩОДО ВИЗНАЧЕННЯ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ НА ПРИМІСЬКИХ АВТОБУСНИХ МАРШРУТАХ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ

Дата: 18.02.2021 11:36
Кількість переглядів: 428

Про проведення конкурсу по визначенню підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з підготовки та проведення конкурсів щодо визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території району

На підставі статей 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 7, 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081:

1. Провести _________ 2021 року конкурс по визначенню підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з підготовки та проведення конкурсів щодо визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території району.

2. Затвердити Умови конкурсу по визначенню підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з підготовки та проведення конкурсів щодо визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території району, що додаються.

3. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції     (м. Хмельницький) з моменту його оприлюднення.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації відповідно до розподілу обов’язків.

Голова Кам’янець-Подільської

районної державної адміністрації                            Анатолій БЕРНАШЕВСЬКИЙ

Умови конкурсу по визначенню підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з підготовки та проведення конкурсів щодо визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території району

Додаток 1

Додаток 2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора