Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАВЧАННЯ В ЦЕНТРАХ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 16.02.2021 09:08
Кількість переглядів: 338

«Навчання впродовж життя» - це не просто гасло, а вимога сьогодення. Світ змінюється щосекунди, тому людині на всіх вікових етапах життя необхідно іти в ногу з часом. При цьому старші покоління мають удосконалюватися, а молодші – формуватися в окресленій і необхідній суспільством іпостасі.

Якщо ви хочете розвиватись, отримувати нові  знання  і  вміння, отримати гідну роботу – скористайтеся можливістю отримати якісне професійне навчання в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (далі ЦПТО ДСЗ) – спеціалізованих навчальних закладах сучасного європейського рівня для дорослого населення. Широкий діапазон освітніх послуг, що надають ЦПТО ДСЗ, забезпечать ваш професійний розвиток, дозволить набути додаткових компетенцій, що сприятимуть успішному працевлаштуванню.

Переваги навчання у ЦПТО ДСЗ:

- навчання наближене до місця проживання, а слухачам з віддалених районів, інших регіонів України можливість проживання в гуртожитку;

- стислі терміни навчання (до 1 року);

- комфортну атмосферу для людей різного віку – працівники цих навчальних закладів мають значний досвід роботи зі слухачами різних вікових категорій;

- індивідуальне навчання за професією;              

- залучення до викладання професіоналів, що мають як педагогічний досвід, так і значний практичний досвід роботи за професіями, які викладають;

- використання в освітньому процесі новітніх технологій (спеціалізованих програмних засобів навчального призначення, відеоуроків, інтерактивних технологій, елементів дистанційного навчання).

- максимальне врахування вимог роботодавців – навчальні програми узгоджуються із представниками провідних підприємств у відповідних галузях.

Хмельницька обласна служба зайнятості репрезентує  орієнтовний графік комплектування груп для професійного навчання зареєстрованих безробітних у навчальних закладах на лютий 2021 року. Із професіями та навчальними закладами можна ознайомитись на сайті Хмельницького обласного центру зайнятості за посиланням https://khm.dcz.gov.ua/publikaciya/oriyentovnyy-grafik-profesiynogo-navchannya-bezrobitnyh-na-lyutyy-2021-roku.

Довідково: в 2020 році 1929 безробітних осіб Хмельниччини проходили безкоштовне навчання у закладах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості з послідуючим працевлаштуванням.

Відділ інформаційної роботи

Хмельницький обласний центр зайнятості

пров. Шевченка,10

м.Хмельницький, Україна, 29000

                                                                                                                          тел: +38(0382) 65  74-18  +38(0382)76-46-42

               khm-ocz@kmocz.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора