Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ АНАТОЛІЙ БЕРНАШЕВСЬКИЙ: ЗАВДЯКИ ПОРОЗУМІННЮ З ВИЩИМ КЕРІВНИЦТВОМ ТА ЗУСИЛЛЯМ ПРЕДСТАВНИКІВ ВСІХ ГІЛОК ВЛАДИ РАЙОНУ ВДАЛОСЯ ОТРИМАТИ ЗНАЧНЕ ФІНАНСУВАННЯ НА РЕМОНТ ДОРІГ КАМ’ЯНЕЧЧИНИ

Дата: 05.02.2021 16:27
Кількість переглядів: 1169

З початком нового 2021 року набирає обертів Програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».  

— Приємно констатувати, що Кам’янець-Подільський район не залишився поза увагою в цьому плані, — зазначає голова Кам’янець-Подільської райдержадміністрації Анатолій Бернашевський. — Завдяки порозумінню з вищим керівництвом та зусиллям представників всіх гілок влади району в рамках Програми ми отримали значне фінансування на здійснення середнього поточного  ремонту доріг Кам’янеччини.

На експлуатаційне утримання та поточний дрібний ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення області Хмельниччина загалом  отримала 435 мільйонів 377 тисяч 160 гривень. Відповідно виділено фінансування на здійснення середнього поточного ремонту відрізка дороги Т-2308  «Гуків - Дунаївці» і дороги Т-2321 «Ярмолинці — Кам’янець-Подільський».

В рамках фінансування також буде здійснено середній поточний та капітальний ремонт дороги Н-03 на відрізку від мосту «Лань, що біжить» до с.Атаки Хотинського району Чернівецької області. Наразі вже виділено 51 мільйон 243 тисячі 888 гривень, які спрямовано на ремонт частини дороги протяжністю близько 5 кілометрів, що проходить через с.Колибаївка. Саме ця ділянка першочергово підлягає   ремонту.

— В рамках Президентської програми «Велике будівництво» виділено фінансування й на ремонт автомобільних  доріг державного значення «Кам’янець-Подільський — Стара Ушиця», «Татарів — Кам’янець-Подільський» та «Кам’янець-Подільський — Сатанів», — повідомляє Анатолій Бернашевський.

Отже, наразі вже оголошено тендер на розробку проектно-кошторисної документації на здійснення середнього поточного ремонту автомобільної дороги державного значення Т-2317 «Кам’янець-Подільський — Стара Ушиця»  протяжністю 45 кілометрів. Вартість розробки ПКД складає 1 мільйон 100 тисяч гривень, відповідно вартість самих ремонтних робіт — приблизно 950 мільйонів гривень. Згідно з планом, роботи мають бути розпочаті цьогоріч, а завершені до кінця 2022 року.

Оголошено тендер і вже виділено фінансування на середній поточний  ремонт автомобільної дороги державного значення Р-48 «Кам’янець-Подільський — Сатанів» протяжністю 50 кілометрів. Вартість робіт складає 1 мільярд 190 мільйонів 551 тисяча гривень. Згідно з планом, роботи мають бути завершені в грудні 2021 року.

На фінансування середнього поточного ремонту автомобільної дороги державного значення Р-24 «Татарів — Кам’янець-Подільський», зокрема відрізка «Гуків — Кам’янець-Подільський», виділено 270 мільйонів 880 тисяч 225 гривень. Роботи теж планується завершити до грудня 2021 року.

Не залишаться без уваги й дороги місцевого значення. Наразі вже отримано фінансування на середній поточний ремонт дороги «Рихта — Завалля» протяжністю 5 кілометрів — 22 мільйони 749 тисяч гривень.

На середній поточний  ремонт дороги «Стара Ушиця — Колодіївка» протяжністю 5,3 кілометра — 25 мільйонів 322 тисячі гривень

Ремонт дороги «Слобідка-Кульчієвецька — Врублівці» протяжністю 2,3 кілометра — 10 мільйонів 53 тисячі гривень.

На ремонт дороги «Залісся — Свіршківці» протяжністю 5 кілометрів —  23 мільйони 258 тисяч гривень.

На ремонт дороги «Зеленче — Заставля» — 22 мільйони 413 тисяч гривень  

Окрім того, розробляється проектно-кошторисна документація на ремонт мосту «Лань, що біжить». На його відновлення буде спрямовано близько 4,5 мільярда гривень. Ремонт цього важливого для  громади міста й району інфраструктурного об’єкта також відбуватиметься в рамках Програми «Велике будівництво».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора