Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

СОТНІ ТИСЯЧ УКРАЇНЦІВ УЖЕ СКОРИСТАЛИСЯ ПЕРЕВАГАМИ РИНКУ ГАЗУ ТА ОБРАЛИ ДЛЯ СЕБЕ НАЙВИГІДНІШОГО ПОСТАЧАЛЬНИКА

Дата: 02.02.2021 12:51
Кількість переглядів: 503

Фото без описуРинок дає змогу вибирати продукт з огляду на ціну, якість та сервіс. Наприклад, у вересні 2020 року можна було укласти річний контракт із НАК «Нафтогаз» за ціною 4,70 грн/кубометр.

На сьогодні деякі газопостачальні компанії пропонують ціну на блакитне паливо меншу, ніж встановлена Урядом гранична ціна на ринку — 6,99 грн за кубічний метр.

Щоб не переплачувати, можна змінити постачальника у будь-який зручний для себе спосіб. Як онлайн (на сайті або у Приват24), так і подавши заявку особисто у відділенні потрібної вам компанії. НАК «Нафтогаз», наприклад, пропонує також таку послугу у відділеннях державного Ощадбанку та інших банків.

Будь-який ринок створює конкуренцію, а отже на перше місце виходить клієнт. Ринок кладе край зловживанням монополістів та надприбуткам олігархів. Ця аксіома працює для всіх розвинених країн світу. І так само Уряд зробить в Україні.

Уряд і надалі підтримуватиме розвиток ринкових відносин, зокрема й у сфері газопостачання. Навесні усі компанії повинні запропонувати українцям власні продукти на рік за фіксованою ціною. Це європейська практика країн, коли люди мають змогу обирати для себе місячну або річну ціну й чітко прогнозувати власні витрати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора