Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПИТАННЯ ЩОДО РЕОРГАНІЗАЦІЇ ТА ЛІКВІДАЦІЇ РАЙОННИХ ДЕРЖАВНИХ АДМІНІСТРАЦІЙ НОВОСТВОРЕНОГО КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОБГОВОРИЛИ НА НАРАДІ ПІД КЕРІВНИЦТВОМ ГОЛОВИ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ АНАТОЛІЯ БЕРНАШЕВСЬКОГО

Дата: 21.01.2021 14:09
Кількість переглядів: 713

Фото без опису21 січня під керівництвом голови Кам’янець-Подільської райдержадміністрації Анатолія Бернашевського за участю голови Кам’янець-Подільської районної ради Михайла Сімашкевича відбулася нарада щодо ліквідації Новоушицької, Дунаєвецької та Чемеровецької райдержадміністрації шляхом приєднання їх до Кам’янець-Подільської в результаті об’єднання чотирьох  районів в один з адміністративним центром  у Кам’янці-Подільському.

До участі в нараді були запрошені голови Новоушицької, Чемеровецької та Дунаєвецької райдержадміністрацій. До спілкування також долучилися керівники структурних підрозділів адміністрацій.

На порядок денний були винесені питання щодо передачі майна, прав та обов’язків райдержадміністрацій, що припинили свою роботу у зв’язку зі зміною адмінустрою, організаційні питання, пов’язані із ліквідацією установ та утворенням нового органу виконавчої влади, зокрема структурні та кадрові питання.

Фото без описуОсновні структурні підрозділи будуть створені в трьох центральних адміністраціях області. Однак на території ліквідованих районів залишаться спеціалісти, які забезпечуватимуть здійснення найважливіших державних функцій, зокрема щодо соціального захисту населення. Їм будуть забезпечені так звані віддалені робочі місця.

Нові укрупнені райдержадміністрації запрацюють після передачі комунального майна, прав та обов’язків, переведення працівників та затвердження їхньої структури. Станом на сьогодні майже 90% комунального майна, яке належало районним радам колишніх районів, вже передано на баланс об’єднаних громад.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора