Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВОДІЯ МАРШРУТКИ, ЯКИЙ ДОПОМІГ ЗАТРИМАТИ ГРАБІЖНИКА, ВІДЗНАЧЕНО ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ ТА ПОДАРУНКАМИ ВІД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 20.01.2021 20:08
Кількість переглядів: 343

Фото без описуІсторія про відважного водія міської маршрутки Романа Торлупу, який затримав грабіжника в салоні свого транспортного засобу, набула неабиякого розголосу не лише на території міста й району, а й за його межами.

Нагадаємо, що подія сталася 16 січня. Перебуваючи в салоні маршрутки, грабіжник скористався неуважністю пасажирки та витягнув з її сумки гаманець. Жінка зчинила галас. Проте водій Роман Торлупа не розгубився: помітивши зловмисника, він пригальмував, затримав злодія і утримував його аж до прибуття правоохоронців.

Вчинок водія-героя не залишився непомічним. 20 січня заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимир Юр’єв вручив панові Роману Почесну Грамоту Хмельницької обласної державної адміністрації та подарунок від голови ОДА Сергія Гамалія.

Отримав Роман Торлупа і нагороду від Кам’янець-Подільської райдержадміністрації. Подарунок йому вручив її голова Анатолій Бернашевський.

Вручаючи нагороди, посадовці висловили захоплення таким вчинком пана Романа та подякували йому за активну громадську позицію і небайдужість.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора