Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

"ДІМ (НЕ) БЕЗПЕКИ": ОНЛАЙН-КУРС ІЗ ПРОТИДІЇ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ

Дата: 14.01.2021 10:58
Кількість переглядів: 493

Домашнє насильство - це величезна проблема сучасного світу. Під домашнім насильством розуміється будь-яка дія фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, а також погрози вчинення таких діянь.

У 2019 році Координатором проектів ОБСЄ в Україні та студією онлайн освіти EdEra був розроблений новий онлайн-курс із протидії домашньому насильству “ДІМ (НЕ) БЕЗПЕКИ”.

Онлайн курс доступний за посиланням https://www.nonviolence.ed-era.com та розрахований на широку аудиторію і має на меті сприяти поширенню обізнаності громадськості про систему заходів, спрямованих на запобігання та протидію домашньому насильству.

Відвідувачі курсу отримають розуміння того, які різні форми може мати домашнє насильство, зокрема фізичне, сексуальне, психологічне та економічне.

Запропоновані тексти, лекції та ілюстрації допомагають розібратися у причинах та наслідках, що зумовлюють насильство. Курс є корисним для тих, хто постраждав від домашнього насильства, або людей, які стали свідками такого випадку. Цей курс надає детальний опис зусиль, яких можна докласти для реагування на ситуацію домашнього насильства за допомогою наявних державних інструментів та ресурсів неурядових організацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора