Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ТРИ АМБУЛАТОРІЇ ЗАГАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОТРИМАЛИ НОВІ АВТОМОБІЛІ В РАМКАХ ПРОГРАМИ "ДОСТУПНА МЕДИЦИНА"

Дата: 31.12.2020 12:00
Кількість переглядів: 729

Питання розвитку галузі охорони здоров’я, особливо в сільській місцевості, та наближення якісних медичних послуг до населення знаходяться під пильним особистим контролем Президента України Володимира Зеленського та Уряду.

Одним із напрямків роботи щодо забезпечення усіх без винятку громадян якісною та кваліфікованою медико-санітарною допомогою є реалізація програми «Доступна медицина». В рамках програми цього року на Хмельниччині було завершено будівництво 30 нових амбулаторій загальної практики сімейної медицини.

Для потреб медиків комунальних закладів охорони здоров’я області, які працюють в сільській місцевості, також закуплено 29 авто автомобілів Renault DUSTER dCi 110 4WD на загальну суму 13,5 мільйона гривень. Придбання цих транспортних засобів стало можливим завдяки ефективному використанню коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів спрямованих на розвиток охорони здоров’я у сільській місцевості.

Серед медичних закладів, яким пощастило отримати транспортні засоби, й три амбулаторії з Кам’янець-Подільського району — Орининська АЗПСМ, Мукшо-Китайгородська АЗПСМ та Сахкамінська АЗПСМ.

31 грудня голова Кам’янець-Подільської райдержадміністрації Анатолій Бернашевський та голова Кам’янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич урочисто передали ключі від новеньких Renault DUSTER колективам медичних закладів, що перебувають на балансі Кам’янець-Подільського районного центру первинної медико-санітарної допомоги (директор Станіслав Ростецький).

Враховуючи, що приємна подія сталася якраз у переддень Нового року, ключі від транспортних засобів стали приємним подарунком під ялинку не лише для медиків амбулаторій загальної практики сімейної медицини, а й для усіх жителів, котрим ці медзаклади надають допомогу.

  

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора