Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРОГРАМА ПРЕЗИДЕНТА "ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" ДІЄ!

Дата: 18.09.2020 14:20
Кількість переглядів: 1463

Фото без описуДнями голова Кам’янець-Подільської райдержадміністрації Анатолій Бернашевський відвідав Китайгородську об’єднану територіальну громаду.

Під час робочого візиту голова райдержадміністрації оглянув відремонтований відрізок дороги «Дерев’яне — Калачківці» та ознайомився з ходом ремонтних робіт на вулиці Центральній в с.Китайгород. Ремонтні роботи на цих частинах доріг проводяться в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

На відрізку дороги місцевого значення О230810 «Деревяне – Калачківці» протяжністю 815 м, що веде від Вихватновець до Дерев’ян, був проведений поточний середній ремонт. Вартість робіт складає 4 мільйони 761 тисячу 610 гривень. Кошти на проведення ремонту було виділено з державного бюджету.

На стадії завершення знаходяться ремонтні роботи на відрізку дороги на вулиці Центральній у с.Китайгород. Там проводиться капітальний ремонт дорожнього покриття протяжністю 380 м. Вартість робіт складає 1 мільйон 228 тисяч гривень.

Фото без описуЗамовником робіт в обох випадках є Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області. Підрядною організацією виступає ПП ВКФ «Будмонтажсервіс».

Користуючись нагодою, Анатолій Бернашевський також оглянув адміністративне приміщення громади та Будинок культури, де наразі ще тривають зовнішні ремонтні роботи,  Китайгородський навчально-виховний комплекс та дошкільний навчальний заклад «Світлячок».  

 

 

Фото без опису Фото без опису

 

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора