Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

КАМ’ЯНЕЧЧИНА — ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ: В РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

Дата: 11.09.2020 19:08
Кількість переглядів: 1035

Напередодні Дня фізичної культури і спорту кращі спортсмени Кам’янець-Подільського району отримали відзнаки та щирі привітання від райдержадміністрації, районної ради і артистів РЦКМ "Розмай". Урочистості з нагоди свята відбулися 11 вересня на стадіоні Подільського аграрно-технічного університету.

Від Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації спортсменів, тренерів, вчителів фізичної культури та всіх прихильників здорового способу життя привітав заступник голови райдержадміністрації Аракел Межлум’ян.

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в районі, високі спортивні результати Почесні грамоти районної державної адміністрації отримали Артем Атаманчук, вихованець Кам’янець-Подільської районної дитячо-юнацької спортивної школи сектору освіти райдержадміністрації, Анна Маруняк, вихованка Кам’янець-Подільської районної дитячо-юнацької спортивної школи сектору освіти, Анна Стрільчук, вихованка Кам’янець-Подільської районної дитячо-юнацької спортивної школи сектору освіти, та Микола Чорний, тренер Кам’янець-Подільської районної дитячо-юнацької спортивної школи відділу освіти  райдержадміністрації.

У рамках свята також відбулась фінальна гра на Кубок району з футболу між командами "Авто-Стріт" (с.Велика Слобідка) та "Товтри" (с.Нігин).

 

 

 

 

 
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора