Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підприємців Кам’янець-Подільського району привітали з професійним святом

Дата: 31.08.2018 14:24
Кількість переглядів: 927

Підприємців Кам’янець-Подільського району привітали з професійним святом

Фото без описуУже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначають День підприємця.

Підприємництво  є вагомою складовою  економіки не тільки району, а й країни в цілому.  На сучасному етапі підприємницька діяльність – це розвиток економіки в різних сферах – виробництві, торгівлі, транспорті, будівництві, наданні послуг. Завдяки підприємцям значною мірою забезпечується наповнення місцевих бюджетів, окрім цього вони проявляють активну громадську та життєву позицію, постійно долучаючись до соціальних проектів, що  сприяє покращенню  економічного розвитку нашого краю.

31 серпня, напередодні свята, у сесійній залі районної ради відбулися святкові урочистості з нагоди Дня підприємця. У заході взяли участь народний депутат України Володимир Мельниченко, голова районної державної адміністрації Василь Сукач, перший заступник голови райдержадміністрації Маріанна Великохатько, заступник голови районної ради Віктор Єрменчук.

Фото без описуФото без описуФото без описуЦього дня зі сцени пролунало безліч теплих слів та привітань на адресу підприємців Кам’янець-Подільського району, а також нагороджено Почесними грамотами від народного депутата  України Володимира Мельниченка, райдержадміністрації та районної ради  за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району .

На гостей свята очікував святковий концерт за участю солістів РЦКіМ «Розмай» та районних талантів.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора