Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

МОБІЛЬНА РОБОЧА ГРУПА В СКЛАДІ ПРЕДСТАВНИКІВ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ТА ГУМЕНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРАЦЮВАЛА НА НЕЩОДАВНО ВІДРЕМОНТОВАНІЙ АВТОДОРОЗІ "ГУМЕНЦІ — СТ.НІГИН"

Дата: 10.09.2020 09:51
Кількість переглядів: 1460

Фото без описуДнями заступник голови райдержадміністрації Аракел Межлум’ян та начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики, захисту довкілля та з питань цивільного захисту населення райдержадаміністрації Василь Григор’єв здійснили робочий виїзд у Гуменецьку об’єднану територіальну громаду, де оглянули нещодавно відремонтовану дорогу «Гуменці —  ст.Нігин».

Автодорога С230835 «Гуменці — ст.Нігин» загального користування місцевого значення була відремонтована в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Поточний середній ремонт було виконано на ділянці протяжністю 3,7 кілометра на загальну суму 16 мільйонів 530 тисяч 466 гривень. Роботи виконувало підрядне підприємство ПП ВКФ «Будмонтажсервіс» (директор Олександр Заєць).

Шановні учасники дорожнього руху! Просимо бути обережними на дорогах та неухильно дотримуватися заходів щодо збереження автомобільних доріг загального користування в області, які прописані розпорядженням голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 11.06.2020 №404/2020-р. Дбайливе ставлення до автошляхів сьогодні збереже їх у хорошому стані на довгі роки.

Фото без опису Фото без опису

 

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора