Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА АДМІНІСТРАЦІЇ АНАТОЛІЙ БЕРНАШЕВСЬКИЙ ТА ЙОГО ЗАСТУПНИК АРАКЕЛ МЕЖЛУМ’ЯН ВІДВІДАЛИ ІНФРАСТРУКТУРНІ ОБ’ЄКТИ ОРИНИНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 01.09.2020 16:17
Кількість переглядів: 1661

Фото без опису1 вересня голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Анатолій Бернашевський та його заступник Аракел Межлум’ян в рамках робочого візиту відвідали інфраструктурні об’єкти Орининської сільської ради.

Особливу увагу під час візиту посадовці звернули на оновлений харчоблок Орининської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, в якому за рахунок фінансування з Державного та місцевого бюджетів влітку було проведено ремонтні роботи і встановлено нове обладнання, зокрема овочерізку, холодильник, електросковороду, тістомісильну машину, й навіть придбано комп’ютер для забезпечення належних умов праці кухарів.  Відремонтовано також і зливову систему харчоблоку.

Фото без опису— Ми дуже задоволені новими умовами, - ділиться враженнями шкільний кухар Оксана Кисилівська. – Працювати стало не тільки легше, але й приємніше. Задоволені не лише ми, працівники, а й учні та їхні батьки, які тепер можуть бути впевнені, що страви для їхніх дітей приготовлені в безпечних умовах. Крім того, маючи таке сучасне обладнання, ми можемо значно урізноманітнити меню для школярів.

Анатолій Бернашевський та Аракел Межлум’ян відвідали і Орининську районну лікарню №2. Наразі там тривають ремонтні роботи в тих приміщеннях, де буде розташований діагностичний центр.

Фото без описуГолова адміністрації та його заступник також ознайомилися з ходом робіт з ремонту внутрішнього водогону в головному корпусі лікарні. Принагідно зазначаємо, що на минулій сесії, яка відбулася 21 серпня, депутати своїм рішенням передали головний корпус Орининської районної лікарні на баланс Кам’янець-Подільського районного центру первинної медико-санітарної допомоги та  виділили  Центру ПМСД 195 тисячі 700 гривень на поточний ремонт внутрішнього  водопроводу. Наразі в корпусі вже прокладено нові труби й тривають роботи з облаштування санвузлів.

Фото без опису Фото без опису

 

Фото без опису Фото без опису 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора