Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ІГОР МАРЧУК: "ХОРОШИМ ДОРОГАМ — БУТИ!"

Дата: 24.07.2020 14:29
Кількість переглядів: 1874

Фото без описуВ рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» заплановано проведення капітального будівництва відрізку  дороги Н-03 «Гуменці — Кам’янець-Подільський» та об’їзної дороги в місті Кам’янці-Подільському.

За ініціативи народного депутата Ігоря Марчука й команди його однодумців та завдяки плідній співпраці й порозумінню з керівництвом «Укравтодору» на капітальне будівництво відрізка дороги Н-03 «Гуменці — Кам’янець-Подільський» протяжністю 5 кілометрів залучено 112 мільйонів гривень.

Підтримав Ігор Марчук і капітальне будівництво об’їзної дороги в Кам’янці-Подільському, що складатиметься з трьох відрізків — вулиці Івана Франка, вулиці Устима Кармалюка та вулиці Крип’якевича. За ініціативи Ігоря Петровича на відрізок об’їзної дороги по вулиці Крип’якевича протяжністю 1,3 кілометра залучено 30 мільйонів 951 тисячу 424 гривні, на відрізок, що на вулиці Устима Кармалюка, протяжністю 1,4 кілометра — 30 мільйонів 231 тисячу 488 гривень, на відрізок по вулиці Івана Франка завдовжки 0,6 кілометра — 17 мільйонів 84 тисячі 594 гривні.

Також за підтримки та ініціативи народного депутата від нашого округу Ігоря Марчука додатково на фінансування поточного дрібного ремонту доріг Хмельницької області залучено 82 мільйони 25,3 тисячі гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора