Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«ДБАЄМО ПРО ГРОМАДИ ТА РОЗВИТОК РЕГІОНУ», — НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ ІГОР МАРЧУК

Дата: 23.07.2020 12:27
Кількість переглядів: 2171

Фото без описуЦі слова можуть бути  своєрідним гаслом депутатської діяльності народного депутата від нашого округу Ігоря Марчука. Доказом цьому є Програма соціально-економічного розвитку регіону, яку ініціював та активно впроваджує Ігор Петрович.

За час дії Програми на Кам’янеччині та Новоушиччині профінансовано низку об’єктів та спрямовано значні суми коштів на соціально-економічний розвиток округу. Зокрема, 1 мільйон 348 тисяч 563 гривні спрямовано на реконструкцію Будинку рад у с.Дубинка (Кам’янець-Подільський район), 2 мільйони 136 тисяч 36 гривень виділено на капітальний ремонт шкільної котельні в с.Вільхівці (Новоушицький район).

На суму 1 мільйон 159 тисяч 268 гривень профінансовано будівництво Центру надання адміністративних послуг в Старій Ушиці (Кам’янець-Подільський район).

В рамках Програми профінансовано й будівництво двох сучасних мультифункціональних майданчиків в Старій Ушиці та Оринині на суми 1 мільйон 700 тисяч гривень та 1 мільйон 738 тисяч 900 гривень відповідно. Планується, що майданчики включатимуть як футбольне, так і волейбольне поля.

Особлива увага народним депутатом Ігорем Марчуком звертається на забезпечення закладів охорони здоров’я. Так, відповідно до Програми соціально-економічного розвитку 386,2 тисячі гривень спрямовано на придбання обладнання для ІФА-тестування для центральної районної лікарні, 400 тисяч гривень — на придбання 2 аналізаторів сечі та 2 гематологічних аналізаторів для потреб амбулаторій загальної практики сімейної медицини Старої Ушиці та Оринина.

Планується також виділити 500 тисяч гривень на придбання апарату ПЛР-тестування для Кам’янець-Подільської міської лікарні на умовах співфінансування. Кам’янець-Подільський перинатальний центр поповниться новим сучасним УЗД-апаратом вартістю 630,5 тисячі гривень.

Якщо врахувати той факт, що з початку дії Програми соціально-економічного розвитку регіонів народного депутата Ігоря Марчука минуло порівняно небагато часу, то цифри в даному випадку говорять самі за себе.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора