Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

УРЯД ВИЗНАЧИВ ПЛАН ЗАХОДІВ З КОМУНІКАЦІЇ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ НА 2020 РІК

Дата: 26.06.2020 14:38
Кількість переглядів: 1527

Фото без опису25 червня Кабінет Міністрів України затвердив план заходів на 2020 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки.

Мета – налагодити інформування та комунікацію з українським суспільством про можливості та перспективи, які відкриває для громадян Угода про асоціацію Україна-ЄС, на прикладі ключових пріоритетів та реформ.

«Європейська інтеграція України – це, передусім, про спільні цінності. Серед них – кращі умови для життя громадян в Україні, більше демократії, сильніша економіка, краща медицина та соціальна підтримка. Цей процес потребує підтримки громадян в усіх куточках нашої країни, але передусім – розуміння про те, як і коли ми плануємо робити кожен наступний крок і в чому полягатиме його реальний результат, – коментує рішення Уряду Ольга Стефанішина і додає: – Ми розуміємо, що потрібно пояснити на практиці, як інтеграція до ЄС допоможе українцям втілювати свої плани та мрії, мати кращі можливості для життя, навчання та самореалізації. Для цього важливий постійний і системний діалог, щоб показувати реальний зв’язок між реформами, виконанням Угоди про асоціацію та позитивними змінами в житті громадян».

Серед цілей, що визначені Планом є, зокрема:

підвищення поінформованості населення про європейські цінності;

інформування про можливості та перспективи, які відкриває для держави Угода про асоціацію, на прикладі результатів впроваджених реформ;

протидія дезінформації, спрямованої на дискредитацію відносин України з ЄС та майбутнього членства України в ЄС;

вдосконалення комунікаційних навичок у представників органів державної влади та місцевого самоврядування тощо.

Віце-прем’єр-міністр окремо зазначила важливу роль Плану, схваленого сьогодні, у загальній інформаційній політиці України та надважливу роль Міністерства культури та інформаційної політики у розробці та подальшій реалізації цього Плану.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора