Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ОДА РОМАН ПРИМУШ: В ОБЛАСТІ ВЕДЕТЬСЯ АКТИВНА РОБОТА ЩОДО МОНІТОРИНГУ ДОТРИМАННЯ КАРАНТИННИХ ВИМОГ

Дата: 23.06.2020 16:58
Кількість переглядів: 1256

Фото без описуПро це зазначив перший заступник голови адміністрації Роман Примуш під час чергового брифінгу щодо ситуації з протидії COVID-19 в області.

Посадовець повідомив, що станом на 15.00 в області підтверджено 625 випадків COVID-19, одужало – 497 (79,5% від підтверджених випадків), летальних – 15.Всього на лікуванні перебуває 113 осіб, з них 48 лікується стаціонарно, 65 амбулаторно.

“Ми продовжуємо активну роботу над моніторингом дотримання карантинних вимог. Активізовані роботи усіх мобільних груп, з числа Нацполіції та інших контролюючих органів, і ця робота триватиме в активній фазі протягом всього періоду карантину. Тому закликаю мешканців області все ж таки дотримуватися тих режимів карантину, які визначені нормативними актами”, – сказав Роман Борисович.

Також в області триває робота щодо проведення тестувань як контактних осіб, так і тих, що мають підозру на коронавірусну інфекцію. Так, за минулу добу проведено 201 тестування, з яких 175 методом ІФА. Всього за період карантинних заходів проведено 5325 ІФА тестувань і 10 066 ПЛР тестувань.

Крім того, спікер розповів, що відповідно до зведеної інформації по вимогам і критеріям, які на сьогодні встановлені Кабінетом Міністрів України, Хмельниччина є такою, що не потребує посилення карантинних заходів. Так, при допустимій завантаженості ліжкомісць (менше 50%) в області цей показник становить 8,25% (на лікуванні в ХІЛ знаходиться 48 осіб). Охоплення тестуванням складає по області 26 осіб на 100 тис. при потребі більше 24 на 100 тис. Коєфіцієнт виявлених випадків, який не повинен перевищувати 11%, в області складає 9,4% і динаміка захворювання не перевищує 8 на 100 тис. населення.

В той же час, в області продовжуються окремі заходи карантину по населених пунктах, де є спалахи хвороби (Старокостянтинівський та Красилівський райони, м. Кам’янець-Подільський та район).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора