Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА КАМ’ЯНЕЧЧИНІ ТРИВАЮТЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ДОРОГАХ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

Дата: 08.05.2020 14:28
Кількість переглядів: 858

Фото без описуУ рамках субвенції з державного бюджету, спрямованої на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць та доріг комунальної власності у населених пунктах у 2020 році Хмельниччина отримала 854 мільйони гривень. 85,4 мільйона планується спрямувати  на капітальний та поточний середній ремонт вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах.

Відповідні роботи вже проведено в Колибаївській об’єднаній територіальній громаді. Наразі закінчено ремонт двох ділянок дороги на вулицях Володимирська та Центральна в с.Колибаївка. Загальна протяжність цих двох відрізків становить 920 метрів. На їх ремонт було спрямовано близько  3 мільйонів гривень із коштів зазначеної державної субвенції (1,5 мільйона — на ремонтні роботи по вулиці Володимирській та 1,5 мільйона — по Центральній).

Проведено роботи з укладання асфальту і на відрізку дороги  на вулиці Київській, що в с.Гуменці. Загальна площа відновленого дорожнього покриття становить понад 2 тисячі квадратних метрів. Загальна вартість робіт 1 мільйон 497 тисяч 500 гривень.

Фото без описуТриває ямковий ремонт і на автодорозі «Кам’янець-Подільський — Стара Ушиця». Не секрет, що дорожнє покриття на цьому шляху знаходилося у вкрай незадовільному стані. Але цього року завдяки зусиллям керівництва усіх рівнів вдалося залучити 1,5 мільйона гривень для проведення ямкового ремонту покриття протяжністю 45,6 кілометра. Джерелом фінансування цих робіт виступає Служба автомобільних доріг.  

Після виконання ямкового ремонту вказаної автодороги планується виконати ще шаферні роботи. На їх виконання виділено 1 мільйон 200 тисяч гривень.  

 

Фото без опису   Фото без опису

 

Фото без опису Фото без опису

 

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора