Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

РОЗПОВСЮДЖУЄМО #ВІРУСДОБРОЧИННОСТІ: БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "МІСТ" ІМЕНІ МИХАЙЛА САВЕНКА" НАДАЄ ДОПОМОГУ МЕДИЧНИМ ТА ОСВІТНІМ ЗАКЛАДАМ РАЙОНУ

Дата: 07.05.2020 15:05
Кількість переглядів: 912

Фото без описуКам’янець-Подільська районна державна адміністрація висловлює вдячність Благодійному фонду «МіСт» імені Михайла Савенка» за допомогу, надану медичним та освітнім закладам району. Зокрема, щиро дякуємо засновнику та голові наглядової ради Фонду Дмитру Савенку, президенту Фонду Сергію Ісаєнку, голові правління Олександру Корольову, координатору благодійних програм Любові Поліщук та багаторічному волонтеру Благодійного фонду «МіСт» імені Михайла Савенка», керівнику мотобольного клубу «ПОДІЛЛЯ-МОТОР» Павлу Відлацькому.

Днями Благодійний фонд «МіСт» імені Михайла Савенка» передав мобільним групам лікарів району 15 багаторазових захисних комбінезонів з капюшоном, 100 пар високих бахіл із зав’язками та 400 медичних латексних рукавичок.

Крім цього, напередодні Великодніх свят в рамках благодійної програми «Індивідуальна Великодня лавка», що спрямована на створення комфортних умов відпочинку дітей на повітрі, Орининська школа-інтернат отримала від Благодійного фонду «МіСт» імені Михайла Савенка» 8 садово-паркових лавок та 200 медичних масок.

Як зазначають волонтери Фонду, робити добрі справи для жителів Кам’янеччини їм особливо приємно, адже це  рідний серцю край для засновника Благодійного фонду «МіСт» імені Михайла Савенка» Дмитра Савенка, який 2012 року заснував у Кам’янці-Подільському цю благодійну організацію, назвавши її на честь свого батька Михайла, знаного мостобудівника, будівничого мосту «Стрімка лань». Саме тут при будівництві мосту Михайло Савенко познайомився та одружився із подолянкою Альбіною Гречкосій та саме в місті над Смотричем народилися пан Дмитро та його сестра Тетяна.

Тож в пам’ять про  Михайла Савенка, який був сиротою та виховувався в Лісоводському дитячому будинку на Хмельниччині, Фонд, заснований його сином Дмитром,  й допомагає дитячим закладам області. А цього року в зв’язку з епідемією коронавірусної хвороби долучився й до благодійної допомоги медичним закладам.

Кам’янець-Подільська райдержадміністрація щиро дякує меценатам та сподівається, що до благодійної допомоги й далі будуть долучатися небайдужі. Адже подолати невидимого ворога можна лише об’єднавши зусилля всіх і кожного.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора