Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОДА ДМИТРА ГАБІНЕТА ТА ГОЛОВИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ МИХАЙЛА ЗАГОРОДНОГО ЗІ СВІТЛИМ ВОСКРЕСІННЯМ ХРИСТОВИМ

Дата: 19.04.2020 07:22
Кількість переглядів: 837

Фото без описуДорогі мешканці Хмельниччини!

Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди величного свята Воскресіння Христового!

Великдень уособлює найсвятіші духовні цінності та прагнення, наповнює наші серця вірою і надією у здійснення найзаповітніших мрій і очікувань.

Своїм воскресінням Христос довів: найбільші труднощі, найважчі біди, які випадають на нашу долю – будуть переможені!

Ця істина набуває ще глибшого змісту у нинішні часи важких випробувань. І для нас з вами вони особливі. Адже ось уже шість років, боронячи свою незалежність на сході країни, маємо захистити себе і від нової небезпеки – світової пандемії.

І у такі дні випробувань дуже важливо –   не втрачати віру, не опускати рук та підтримувати один одного. Наша єдність та взаємна підтримка необхідна усім, але найбільше – тим, хто сьогодні на передовій – військовим та медикам. Ми ще раз підтвердили, що ми справді одна велика родина.  І сьогодні щирі слова вдячності адресуємо вам, дорогі земляки, усім благодійникам за розуміння та відповідальність, за таку важливу моральну і матеріальну підтримку тих, хто цього найбільше потребує.

Ми обов’язково переможемо усі негаразди, бо з нами Правда і Віра!
Дорогі подоляни! Нинішні Великодні свята особливі. Тож будьмо відповідальними і надалі – святкуймо вдома зі спільною молитвою про здоров’я, мир та перемогу над труднощами.

Нехай Воскресіння Господнє наповнює життя кожного з вас світлом і радістю, додає наснаги та енергії, благословляє на добрі справи і благородні вчинки!

Веселих Великодніх свят!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Голова Хмельницької обласної державної адміністрації

Дмитро ГАБІНЕТ

Голова Хмельницької

обласної ради

Михайло ЗАГОРОДНИЙ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора